Over ons

Wie zijn wij?

Als vereniging bieden we meer aan dan enkel boks en zelfverdediging. Wij bieden verschillende workshops, projecten enz. aan de jongeren die geïnteresseerd zijn.
Hieronder vindt u ons verschil in aanbod. Zo is er iets voor iedereen!

Sport

Bij ons wordt vooral de nadruk gelegd op het sportgedeelte. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat sport mensen verbindt wat van groot belang is binnen een gemeenschap. 

Dankzij ons ruim aanbod aan bokstrainingen en self defense lessen is iedereen welkom om zich volledig lichamelijk en psychisch uit te dagen. Bij boksen focus je jezelf op het verdedigen van jezelf en op het uiterste uit jezelf te halen. Hiermee wordt er ook gewerkt aan het groeien van je zelfvertrouwen. Zo sta je zelfverzekerder in je schoenen. Daardoor is sport zo belangrijk, het brengt mensen samen en zet je goede kanten duidelijk in de kijker.

Het brengt niet alleen zelfvertrouwen met zich mee maar zorgt ook voor een ontspanning om zo je gedachten op nul te kunnen zetten. Hierin kan je door inspanning je toch volledig ontspannen.


Jeugdwerking

Binnen onze organisatie wordt er ook gedacht aan onze kleinsten. Zij krijgen namelijk ook aandacht niet enkel op het niveau van sport maar ook omtrent projecten en dagactiviteiten die speciaal worden uitgevoerd voor hen. Zo worden er wekelijks activiteiten georganiseerd voor jongeren van 7 tot en met 13 jaar. Dit kan variëren van samen schaken tot buiten spelende activiteiten.Teambuilding

Bent u geïnteresseerd in het versterken van je team en het verbeteren van de band tussen collega’s onderling? Dan zit je zeker op de juiste plek! Wij bieden verschillende workshops aan om zo samen te werken als team doorheen verschillende struikelpunten in een organisatie. Wij doen dit verbindend door het gebruik van sport en dus vooral kickboks en boks.


Organisaties

Wij werken samen met verschillende andere organisaties om zo de buurt en de specifieke doelgroep goed te kunnen begeleiden en uit te bereiden. Hiermee gaan ze aan de slag door gebruik te maken van verschillende projecten waarin niet enkel wij aan meewerken maar ook de andere organisaties. Zo is er een goede samenwerking om mooie projecten met invloed te kunnen uitvoeren. Zo hebben deze een goed effect op de buurt.